Renault Danmark

Vælg en side

Nico Hülkenberg, der i weekenden kører sit første løb for Renault F1 Team, har et af de mest imponerende racer-CV’er´er i verden: Den 29-årige tysker har indtil nu vundet alle de klasser, han har stillet op i!

Hülkenberg debuterede i begynderklassen Formel BMW i 2005, hvor han vandt det tyske ADAC-mesterskab i første hug. I 2006-07 vandt han den nye A1 Grand Prix-serie (et mesterskab der lukkede efter bare fire sæsoner).I 2008 blev Hülkenberg europamester i Formel 3, og i 2009 vandt han det internationale GP2-mesterskab.

Herefter rykkede ’Hulken’ op i Formel 1, men i 2015 brugte han en friweekend på at stille op i 24-timersløbet i Le Mans – som han vandt i første forsøg! En af de få andre gange en debutant har vundet det legendariske 24-timersløb var for øvrigt i 1997, da en ung mand ved navn Tom Kristensen indledte en flot Le Mans-karriere.

Nu er det kun sejre i Formel 1, der mangler på Hülkenbergs utrolige racer-CV.

”I øjeblikket tror jeg vi ligger midt i feltet, men herfra vil vi forbedre os skridt for skridt,” siger den nye Renault-kører inden Formel 1-VM 2017 starter i Australien i weekenden.