Renault Danmark

Vælg en side

Renault F1 Sport-kører Kevin Magnussen er gået i gang med træningen til Belgiens Grand Prix på Spa-Francorchamps. Det er en af de hurtigste baner i Formel 1-kalenderen, men i paddocken kører rygterne om 2017-feltet næsten endnu hurtigere end bilerne: Det er ’silly season’ i Formel 1 – tiden hvor sæderne til den kommende sæson skal fordeles.

Renault er et af de teams der tales mest om. Man er i gang med en genopbygningsfase, der skal føre de tidligere VM-vindere tilbage til toppen.

Teamets kæmpe ambitioner betyder, at de to Renault-sæder er uhyre attraktive. Der er rigtig mange kørere, der gerne vil sikre sig en 2017-kontrakt med Kevin Magnussens nuværende team.

“Vi bliver ustandseligt spurgt om vores 2017-kørere, men lige nu har vi fokus på at få det bedste ud af vores bil,” siger teamchef Frederic Vasseur. ”Vi tager helt sikkert ikke nogen beslutninger om vores 2017 line-up før september – det er der simpelt hen ikke tid til. Vi tager en beslutning, når vi er klar.”

Renault har en såkaldt ’option’ på Kevin Magnussen for 2017 – en for-kontrakt, der betyder at han skal køre for teamet, hvis de indløser optionen.

”Jeg har gjort mit bedste, og det bliver jeg ved med. Så jeg synes ikke, at der er nogen grund til at gå i panik,” siger Magnussen i en kommentar til de mange rygter.