Renault Danmark

Vælg en side

Kevin Magnussen ser fremad efter skuffelsen i Monacos Grand Prix. Han har lagt Toro Rosso-køreren Daniil Kvyats påkørsel bag sig, og ser frem til det kommende grandprix i Canada 12. juni, hvor den forbedrede Renault-motor for alvor får lov at ’strække ud’.

”Det var svært at bedømme den nye motor på en bane som Monaco,” siger K-Mag. ”Den er helt sikkert bedre end forgængeren, men det er svært at mærke, om man har 900 eller 930 hk. Renault-ingeniørerne har i alle tilfælde gjort at godt stykke arbejde, og den nye motor indfrier til fulde deres løfter om både flere hestekræfter og hurtigere omgangstider. Nu skal vi bare have forbedret bilen – det arbejder vi på!”

Red Bull-køreren Daniel Ricciardo understregede i Monaco potentialet i den nye Renault-motor: Australieren satte pole position under kvalifikationen og blev nummer to i løbet.

”Det er lidt hårdt at se, hvor godt Red Bull klarer sig med ’vores’ motor,” siger Magnussen med et smil. ”Det understreger jo, at vi er bagud med vores bil. Men den skal nok blive bedre. Fremtiden ser lys ud!”