Renault Danmark

Vælg en side

Kevin Magnussen starter søndag Ungarns Grand Prix fra 19. position, to pladser bag Renault Sport F1 teamkammeraten Jolyon Palmer. Startplaceringerne blev afgjort i en kaotisk kvalifikation, der startede i øsende regnvejr, og som allerede i Q1-fasen (for alle 22 biler, red.) måtte afbrydes fire gange på grund af afkørsler.

Både Kevin og Palmer holdt deres Renault´er på banen, men blev alligevel hæmmet af de mange afkørsler: Hver gang de var på en hurtig omgang, blev kvalifikationen afbrudt.

”Vi havde helt sikkert farten til at komme i Q2 (for top-16, red.) – og måske endda Q3 (top-10) i dag,” sagde Kevin efter kvalifikationen. ”Men vi fik bare aldrig sat tiden på grund af de mange afbrydelser.”

Kevin optimisme underbygges af resultatet fra formiddagens FP3-træning, hvor han og Palmer blev henholdsvis nummer 12 og 10.

”Vi havde en rigtig god test i Silverstone i sidste uge, hvor vi virkelig fik forbedret bilen. Vi er blevet bedre i langsomme og mellemhurtige sving, og dem er der mange af her på Hungaroring. Men også på de kommende baner skulle vi gerne være mere konkurrencedygtige,” siger Kevin.

Ungarns Grand Prix starter søndag klokken 14.00, og Kevin håber han kan slutte løbet i top-10 og dermed score VM-point. ”Men det bliver svært fra 19. startposition. Vi har farten til at være med længere fremme – der er bare ikke særligt mange muligheder for at overhale på Hungaroring. Men med en god første omgang, lidt held med safetycar´en og en god dækstrategi burde det være muligt!” siger han optimistisk.