Renault Danmark

Vælg en side

Sommerferien er slut for Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet. I weekenden køres Belgiens Grand Prix i Spa-Francorchamps, og den danske Renault Sport F1-kører glæder sig til den spektakulære bane i Ardenner-bjergene.

”Jeg er vild med Spa-Francorchamps,” siger Kevin.

”Jeg vandt på Spa-Francorchamps, da jeg kørte i det britiske Formel 3-mesterskab i 2011, og jeg vandt her også i Renault World-serien i både 2012 og 13. Jeg elsker de mange hurtige sving, der følger naturligt efter hinanden.”

K-Mag har indtil nu kun kørt et Formel 1-løb i Spa-Francorchamps. I 2014 kom han efter hård kamp med verdensmestrene Sebastian Vettel, Jenson Button og Fernando Alonso i mål på sjettepladsen. ”Jeg holdt Alonso bag mig gennem hele løbet,” fortæller han. ”Så han var noget sur på mig bagefter, og jeg fik da også en tidstraf for at have forsvaret mig lidt for voldsomt. Men det var et sjovt løb!”

Renault-teamet gjorde markante fremskridt i de to sidste løb inden sommerferien, og Kevin tror på den positive udvikling fortsætter i Belgien.

”Jeg tror på, vi vil være på omtrent samme niveau i Spa-Francorchamps,” siger han.

Allerede ugen efter løbet i Spa-Francorchamps følger med Monza i Italien endnu en klassisk bane. Herefter er den europæiske del af Formel 1 2016 slut, og sæsonen afsluttes med løb i Singapore, Malaysia, Japan, USA, Mexico, Brasilien og Abu Dhabi.

”Jeg har trænet hårdt i sommerferien,” siger Kevin. ”Med de mange lange rejser i de kommende uger, er det vigtigt at være i topform.”