Renault Danmark

Vælg en side

Kevin Magnussen og Renault Sport F1 Team er klar til et af årets højdepunkter. Monacos Grand Prix på gadebanen i Monte Carlos afvikles i weekenden, og K-Mag glæder sig.

”Det er nok min yndlingsbane,” siger han. ”Autoværnet står jo klods op af banen, og det betyder , at der er så meget ’konsekvens’, hvis man laver en fejl. Det er faktisk en af grundene til, at det er så fedt at køre i Monaco. Jo tættere man er på grænsen, jo federe er det. Racerkørere kan godt lide dét der adrenalin…,” forklarer han.

Kevin Magnussen har indtil nu kun kørt et Formel 1-løb i Monaco. I 2014 imponerede han med ottende start-position, og i løbet var han på vej mod en top-5 placering, da først motorproblemer og senere en sammenstød Kimi Raikkonen sendte ham ned på en slutplacering som nummer 10.

Men inden Formel 1-debuten i 2014 kørte han to gange i Monte Carlos gader i Formel Renault 3,5 World Series i 2012 og 13. I 2013, da han vandt mesterskabet, sluttede han på fjerdepladsen i det lille fyrstendømme (billedet).

”Jeg har altid været hurtig i Monaco, men jeg har endnu ikke rigtig nogen resultater at vise frem. De må komme!” siger K-Mag, der i sidste uge testede en ny version af Renaults Formel 1-motor R.E.16 med lovende resultater på Circuit de Catalunya i Spanien.

Træningen til Monacos Grand Prix indledes torsdag klokken 10.00 med kvalifikation lørdag klokken 14.00. Løbet starter søndag klokken 14.00.