Renault Danmark

Vælg en side

”Det var ikke min weekend – men hvor var det fedt at køre race igen!”

Kevin Magnussen var trods en skuffende 12.-plads i strålende humør efter sit første formel 1-løb for Renault. ”Jeg fik en god start. Der var rigtig knald på indtil en af McLaren-kørerne nærmest stallede foran mig – så måtte jeg lette på gassen og faldt lidt tilbage. Og så fik jeg en punktering. Jeg var ikke i kontakt med andre biler, så jeg må have kørt over et eller andet på banen,” sagde han efter løbet.

”Efter dæk-skiftet var jeg faldet så langt tilbage, at jeg faktisk foreslog teamet, at vi stoppede for at spare motoren. Men det ville de heldigvis ikke være med til. Jeg blev sendt ud igen – og så gik det rigtig godt: Jeg fyrede den virkelig af, og fik overhalet en række biler. Så selvom det på mange måder ikke var min weekend, var det alligevel et opløftende løb. Bilen er rigtig god – og den bliver endnu bedre, når vi får udviklet motoren,” forsatte Magnussen, der imponerede ved at sætte løbets 10.-hurtigste omgangstid.

Årets andet grandprix køres i Bahrain om 14 dage.