Renault Danmark

Vælg en side

Kevin Magnussen sluttede Spaniens Grand Prix på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona på 15.-pladsen. Efter løbet fik han en tidsstraf på 10 sekunder efter et mindre sammenstød med Renault Sport F1 Team-kammerat Jolyon Palmer.

”En misforståelse, som jeg omgående undskyldte for. Videre til næste løb!” var K-Mags kortfattede kommentar.

Årets første Formel 1-løb i Europa havde tiltrukket masser af danske tilskuere, og Kevin Magnussen er glad for opbakningen. ”Selvfølgelig lægger jeg mærke til de mange danske flag,” siger han. ”Når jeg kører, får jeg også nogle gange øje på flagene, og når man først har set dem, lægger man mærke til dem omgang efter omgang. Det giver noget ekstra energi og kampgejst.”

Englænderen Nigel Mansell, der vandt VM 1992 i en Williams-Renault, hævdede at tilskuerne ved det britiske Grand Prix på Silverstone altid gjorde ham et par tiendedele hurtigere pr omgang. ”Arrh – jeg ved ikke om Dannebrog-flagene ligefrem giver noget på stopuret,” smiler K-Mag. ”Men rent mentalt gør de helt sikkert en forskel. Det er lidt ligesom i fodbold: Her er det jo oftest holdet på hjemmebane, der vinder.”